Zes kandidaten ronde nr.2 bekend!

De jury heeft in 2017 een eerste schifting gemaakt waarmee de zes ondernemers die in de volgende ronde van de JOP 2017 de degens zullen kruizen bekend zijn. Dit zijn:

Justin van Vliet van Friesland Boeit (2017)
Dennis Pettinga van Daar Online Media (2017)
Maartje Breuker van Check die Deal (2017)
Maarten Overeem van Idee101 (2017)
Henk-Jan Kosse van Appwiki (2017)
Reimer te Velde van Effectus-HR (2017)

Stuk voor stuk topondernemers die het verschil willen en kunnen maken. Ondernemers waar Noord-Nederland trots op mag zijn.  Maar nu gaat het pas echt beginnen. In de volgende ronde wacht de jury namelijk op ze en zullen ze via video en live moeten laten zien wat ze waard zijn. Niet alleen worden ze overgeleverd aan een Shark Tank, maar worden hun capaciteiten op andere manieren op de proef gesteld waar we op dit moment nog niets over kunnen zeggen.

Ondernemers van harte gefeliciteerd en heel veel succes in de volgende ronde. Ondernemend Noord-Nederland is benieuwd wie de finale haalt en aan de haal gaat met de titel Jonge Ondernemer van 2017 en wie de Noordelijke Innovatie Award wint!

Alle overige ondernemers danken we hartelijk voor de inspanning om in aanmerking te komen voor één van deze prestigieuze titels. Er zaten meer geweldige kandidaten tussen, maar de jury heeft na ampel beraad voor deze zes ondernemers gekozen. Maar ook jullie wensen we veel succes in jullie verdere ondernemerscarrière!

Platinum Sponsors ———————————————————————————————-
Gemeente-Groningen-Partnerlogo-nieuwsbrief-JOP-en-NIA
Goud Sponsors ————————————————————————————————-
Zilver Sponsors ————————————————————————————————-
Netwerkpartners  ————————————————————————————————-