Voorzitter Jan-Willem de Vries

Voorzitter: Jan-Willem de Vries

Jan-Willem de Vries – Yelgo Digitals (Voorzitter)

Ik ben Jan-Willem en ik ben één van de oprichters en directeur van Yelgo. Ik houd me met veel processen bezig, maar ik help vooral ambitieuze opdrachtgevers die professionals met ervaring en talent zoeken. Dit doe ik door onze eigen online digitals bij ze te detacheren. Tegelijkertijd betekent dat ik online digitals help aan mooie opdrachten waar ze hun kennis kunnen delen, kennis verrijken en zichzelf dus blijven ontwikkelen.

Wij hechten veel waarde aan ons partnerschap met de JOP. Met onder andere ons partnerschap, kunnen we ondernemerschap in Noord-Nederland blijven stimuleren en inspireren. Dat vinden wij belangrijk, maar ook mooi om te doen. In het Noorden zitten zóveel jonge ondernemingen die goed bezig zijn en daarom een podium verdienen.

“Vooruitkijken en denken in kansen zie ik bij alle de deelnemers aan de JOP en dat spreekt mij zo aan!”

– Jan-Willem de Vries, voorzitter JOP

Jan-Willem de Vries

Yelgo

Eva Hoebe

Rens Nijdam

Advocaat Rein advocaten

Wouter Iwema

CFO EQOM Group

Bart D. Frans

Transparant Accountancy

Inge Jonker

Productie & Marketing

Peter de Graaf

Entrepeneur - Phil & Flo

Platinum Sponsors ———————————————————————————————-
Gemeente-Groningen-Partnerlogo-nieuwsbrief-JOP-en-NIA
Goud Sponsors ————————————————————————————————-
Zilver Sponsors ————————————————————————————————-
Netwerkpartners  ————————————————————————————————-