Prijzen voor de winnaars

Wat zijn de te verdelen prijzen?

Behalve eeuwige roem maak je kans op serieuze prijzen. Als JOP winnaar word je uitgenodigd om aan een exclusieve masterclass deel te nemen. Want dat je nu succesvol bent is mooi, maar wij willen je helpen om niet alleen vandaag, maar ook morgen het verschil te maken. Dat houdt in dat je constant bezig bent met het laten aansluiten van jouw onderneming op de vraag vanuit de markt. En juist dat laatste is vandaag de dag meer dan ooit dynamisch. Dat vraagt dus niet alleen om een ondernemer die in staat is om hierop te anticiperen, maar ook om een organisatie die zodanig ingericht is.

Masterclass

Je wint een masterclass in binnen of buitenland ter waarde van € 4000,-. Je mag zelf aangeven welke masterclass je wilt volgen!

JNO lidmaatschap

Je krijgt een jaar lidmaatschap bij JNO ter waarde van € 500,- cadeau!

Pagina Noordz

Daarnaast winnen de finalisten een pagina binnen NoordZ, het B2B-platform van NDC mediagroep, welke ingestoken wordt bij het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Dit helpt de finalisten om zijn onderneming in heel Noord-Nederland onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Ter waarde van € 3000,-.

Flinc advies

Onze kennispartner Flinc by NOM begeleidt ondernemers in het ‘investory ready’ maken van hun onderneming. Zij creëren een match tussen de ondernemer en financiering. Alle halve finalisten ontvangen een adviesgesprek en de winnaar krijgt een volledig adviestraject. Ter waarde van € 1000,-

Extra motivatie

Belangrijkste redenen om mee te doen:

  1. Bouw een inspirerend netwerk op samen met andere jonge ondernemers;
  2. Ontvang waardevolle tips en tricks voor je onderneming van een vakkundige jury;
  3. Zet je bedrijf in de spotlights door online en offline media aandacht.
Nog niet overtuigd? Lees wat deelname oud-winnaars heeft gebracht!
200622_JOP_Site_Banner
Platinum Sponsors
Goud Sponsors
Zilver Sponsors
Netwerkpartners
Gemeente-Groningen-Partnerlogo-nieuwsbrief-JOP-en-NIA