Persberichten

Pitch-Marro-Mijnans-Jonge-Ondernemersprijs-en-Noordelijke-Innovatie-Award
Nieuws & Pers

Pitch Marro Mijnans (Envitron)

Marro Mijnans heeft met zijn Envitron een apparaat ontwikkeld dat de bouwsteen vormt van een duurzaam energiesysteem. Wat hem fascineert om hier als ondernemer mee bezig te zijn? Hij vertelt het zelf in 59 seconden in deze video-pitch!

Lees verder ›
Video pitches Jonge Ondernemersprijs en Noordelijke Innovatie Award
Nieuws & Pers

Ready, steady, shoot!

Ook Marro Mijnans, Bouke Majoor en Ramon Zeilstra hebben gepitcht op video! Elk van hen gebrand om door te gaan naar de grote finale. Pitches komen in mei online!

Lees verder ›
Video-pitches Jonge Ondernemersprijs en Noordelijke Innovatie Award
Nieuws & Pers

Video-pitches in de maak!

De eerste vier halvefinalisten zijn bezocht voor de filmopnames van hun video-pitches! Deze worden gemonteerd en komen in mei online. Hier alvast een sneak preview van enkele shots. Dank voor jullie ontvangst Jan Brolsma, Jan Harmen Akkerman, Gijs Kingma en Eva van Leeuwen!

Lees verder ›
Jonge Ondernemersprijs selectie 2018
Nieuws & Pers

Acht halve finalisten!

Het record aantal aanmeldingen heeft het jurypanel flink aan het werk gezet. Na flink wikken en wegen zijn zij tot de volgende acht fantastische halve finalisten voor de Jonge Ondernemersprijs en Noordelijke Innovatie Award gekomen: 1. Bouke Majoor (Conversies.nl) 2. Eva van Leeuwen (YFK Marketing) 3. Jan-Harmen Akkerman (TanQyou Holding

Lees verder ›
Platinum Sponsors
Goud Sponsors
Zilver Sponsors
Netwerkpartners
Gemeente-Groningen-Partnerlogo-nieuwsbrief-JOP-en-NIA