Persberichten

Finale Jonge Ondernemersprijs 2018
Nieuws & Pers

And the winners are…

BAM! Dat was nog eens een geweldige ontknoping tijdens de awardshow op Trendship! Wij feliciteren Jan-Harmen (TanQyou) met het winnen van de Jonge Ondernemersprijs 2018 en Jan Brolsma (Elfskot) met de Noordelijke Innovatie Award! Verder onze grote dank aan het geweldige publiek vol enthousiaste partners, juryleden, finalisten en oud

Lees verder ›
Winnaar-Jonge-Ondernemersprijs-en-Noordelijke-Innovatie-Award-2018
Nieuws & Pers

Wie-o-wie gaat er winnen?

Wie-o-wie zijn de winnaars van de twee grote ondernemersprijzen van het Noorden? De vier finalisten zijn Jan Brolsma, Gijs Kingma, Jan Harmen Akkerman en Bouke Majoor. Bekijk snel de video!

Lees verder ›
Jonge Ondernemersprijs selectie 2018
Geen categorie

Dit zijn de finalisten!

Het moment is daar: de jury heeft gesproken! Wij feliciteren deze kandidaten met het behalen van een welverdiende finaleplek: Kansmakers JOP en NIA: 1. Bouke Majoor (Conversies.nl) – Bekijk de video-pitch van Bouke! 2. Jan-Harmen Akkerman (TanQyou Holding BV) – Bekijk de video-pitch van Jan-Harmen! 3. Gijs Kingma (Grenzelooswerk B.V.)

Lees verder ›
Bustour JOP Jonge Ondernemersprijs en Noordelijke Innovatie Award
Nieuws & Pers

Een potje Fries kaatsen!

Verrassingsactiviteit nr.1: kaatsen in Friesland! Nou ja, verrassing. Enigszins een gevalletje “De activiteit is geheim, maar neem wel je zwembroek mee”. Het enthousiasme onder de halve finalisten is niet minder om bij de bustour van Jonge Ondernemersprijs!

Lees verder ›
Bustour Jonge Ondernemersprijs en Noordelijke Innovatie Award
Nieuws & Pers

De bus is vertrokken!

Broem broem: de bus vol jong ondernemerschap is vertrokken! De kandidaten van de Jonge Ondernemersprijs wacht een verrassingsprogramma door de drie Noordelijke provinciėn. Veel plezier en succes! #halvefinalisten #bustour #innovatieaward

Lees verder ›
Pitch-Gijs-Kingma-Jonge-Ondernemersprijs-en-Noordelijke-Innovatie-Award
Nieuws & Pers

Pitch Gijs Kingma (Grenzelooswerk)

“Niet teveel praten, maar vooral doen. Dat is iets wat mij kenmerkt.” – Gijs Kingma (Grenzelooswerk) Met dit motto is Gijs in korte tijd marktleider geworden op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling. Check de video!

Lees verder ›
Platinum Sponsors ———————————————————————————————-
Gemeente-Groningen-Partnerlogo-nieuwsbrief-JOP-en-NIA
Goud Sponsors ————————————————————————————————-
Zilver Sponsors ————————————————————————————————-
Netwerkpartners  ————————————————————————————————-