Partner VrijdagOnline

Kennismaken met vrijdagonline

De naam VrijdagOnline is ontstaan…op een vrijdagmiddag, op een terrasje op Texel in 2010. Onder het genot van een koud biertje dachten we na over onze bedrijfsnaam. Het woord “vrijdag” heeft een positieve lading; de week succesvol afgesloten, tijd voor je vrienden en lekker ontspannen. Daarnaast klinkt de bedrijfsnaam op elke dag van de week snel: ‘vrijdag online’.

Wat we doen

Wij zijn een gezellig en ambitieus webdesign- en onlinemarketingbureau gevestigd nabij het centrum van Groningen. Sinds 2010 hebben we ruim 1.200 klanten in heel Nederland geholpen met prachtige websites en goede vindbaarheid op Internet. Met 6 enthousiaste collega’s werken we elke dag keihard en met veel plezier om onze klanten te helpen om nog succesvoller te zijn.

Door een combinatie van een effectieve en snelle werkwijze, hoge kwaliteit grafisch ontwerp en een zeer gebruiksvriendelijk CMS beheersysteem helpen we elk jaar meer (startende) ondernemers een vliegende start op Internet te maken. 

onze klanten

Inmiddels kunnen we enkele grotere organisaties zoals: NOVO, Universiteit Groningen, LIAG architecten, Martiniziekenhuis Groningen, NHL Hogeschool, Provincie Fryslân, NDC Mediagroep, Inkoop Platform Groningen en ZZP Nederland tot onze klantenkring rekenen. Echter bestaat ca. 80% van ons portfolio uit dappere jonge ondernemers en ZZP’ers.

Waarom partner JOP & NIA

We hebben bij VrijdagOnline dagelijks contact met heel veel startende en jonge ondernemers. De ene ondernemer die we spreken heeft een briljant (nieuw) idee, een volledig uitgeschreven ondernemingsplan en weet precies waar hij mee bezig is. De ander heeft echter geen idee waar hij aan begint of mee bezig is.

JOP/NIA stimuleert en motiveert ondernemers in Noord Nederland om nét een stapje extra te zetten, om nét iets beter te presteren dan gisteren en om goed na te denken over de te nemen route. JOP stimuleert jonge ondernemers om verder te kijken dan het resultaat van de afgelopen maand en de toekomst uit te stippelen.

Dat zijn het soort ondernemers waar we in Noord Nederland niet genoeg van kunnen hebben en daarom zijn wij partner van JOP/NIA.