Partner Rabobank

Kennismaken met de rabobank

De missie van Rabobank is ‘Growing a better world together’. Together staat voor ons hierin voorop en dat brengen wij in de praktijk met verschillende projecten voor ondernemers in de regio. We willen ondernemers ruimte geven om te groeien en bouwen mee aan hun toekomst. Dat doen we concreet met kennis, netwerk en passende financiële diensten. 

Wie ben je?

Mijn naam is Peter Norg en ik ben werkzaam als Accountmanager Bedrijven bij de Rabobank Stad en Midden Groningen. Ik zit dagelijks met ondernemers om tafel en word enthousiast van ondernemers die willen investeren in hun toekomst. Mijn meerwaarde zit niet enkel in het financieren van een plan. Het begint met een goed gesprek over hun toekomststrategie. Waar wil de ondernemer naar toe met zijn bedrijf en hoe kan ik hem/haar daar het beste bij helpen? 

Tips?

Ondernemen in deze Coronacrisis brengt een extra uitdaging met zich mee. Verdiep je als ondernemer in de kansen en bedreigingen voor de sector waarin je actief bent. Focus niet alleen op omzetgroei maar misschien nog wel belangrijker, bouw een flexibel businessmodel om zo adequaat op veranderende marktomstandigheden in te kunnen spelen. 

Waarom partner JOnge ondernemersprijs?

De Rabobank is als partner betrokken bij de JOP omdat wij het belangrijk vinden om (jonge) ondernemers te helpen groeien. Dit doen we onder andere door aan te haken bij bestaande initiatieven zoals de JOP. De JOP biedt jonge ondernemers een podium en wij zien veel toegevoegde waarde in de bedrijfsscan die gemaakt wordt. Ondernemers krijgen waardevolle tips en tricks hoe ze de volgende stap met hun bedrijf kunnen zetten.