Partner Health2Work

Kennismaken met Health2Work

Health2Work creëert gezonde en ergonomische werkplekken in de kantoor, onderwijs, industriële en zorgwereld. Voor iedereen die fysieke klachten wil oplossen of voorkomen.

Wie zijn jullie?

Ik ben Heine de Bruin, 32 jaar oud en woonachtig in het Friese Westergeest. Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik “blijven plakken” bij Health2Work, waar ik destijds als stagiair werkte. Na verloop van tijd heb ik de kans gekregen om eindverantwoordelijke en mede-eigenaar van Health2Work te worden. Ik heb geen moment getwijfeld, want het werk wat Health2Work doet er toe. Op een betekenisvolle manier werkend Nederland helpen door fysieke klachten op te oplossen en zelfs te voorkomen. Samen ervoor zorgen dat werkend Nederland duurzaam inzetbaar blijft. Wie spreekt dat nou niet aan? 

Tips?

Blijf altijd denken in mogelijkheden en niet in beperkingen. Blijf denken in wat wel werkt in plaats van redenen te bedenken waarom iets niet gaat lukken.

Waarom partner van de Jonge ondernemersprijs?

Ik vind het belangrijk om ondernemerschap in het Noorden te stimuleren. Ondernemerschap zorgt namelijk voor werkgelegenheid en innovatie. Door te blijven denken in mogelijkheden zijn wij als Health2Work in no-time uitgegroeid tot één van de grootste organisaties die thuiswerkplekken leveren. Alles voor de gezonde thuiswerkplek vindt je hier: https://www.health2work.nl/thuiswerken

Platinum Sponsors ———————————————————————————————-
Gemeente-Groningen-Partnerlogo-nieuwsbrief-JOP-en-NIA
Goud Sponsors ————————————————————————————————-
Zilver Sponsors ————————————————————————————————-
Netwerkpartners  ————————————————————————————————-