Partner gemeente Assen

Kennismaken met assen

De gemeente Assen is de hoofdstad van een van de mooiste provincies in Nederland, waar het goed wonen en ondernemen is. Waar we ruimte, netwerk en faciliteiten hebben om ondernemers goed te kunnen laten ondernemen.

Wie zijn jullie?

Wij zijn de accountmanagers Economische Zaken van de gemeente Assen. Hester, Miranda en Gert-Jan. Wij zijn er om vragen te beantwoorden voor ondernemers, aangaande relevante wetgeving, subsidies en kennis te hebben van de omgeving. We willen iedereen graag helpen, dat het goed ondernemen is in Assen.  

Tips?

Vergelijk jezelf niet met andere organisaties en bedrijven, wees uniek en vraag je af waar je over een tijd graag wilt staan.  En zet kleine stapjes. Kijk waar je een week terug stond en welke stappen je hebt gezet richting je doel. Wees jezelf, durf en heb plezier. 

Waarom partner JOnge ondernemersprijs?

Ieder groot bedrijf is ooit klein begonnen met jonge ondernemers. Catawiki is begonnen in Assen en heeft de hele wereld veroverd. Jonge ondernemers creëren nieuw werk en nieuwe banen. Een stichting die aandacht aan jonge ondernemers besteedt, laat anderen zien wat voor mooie bedrijven er kunnen ontstaan. 

 

Het zijn bijzondere tijden; we zien steeds meer dat we het sámen moeten doen. De leukste bedrijven zijn bedrijven die voor elkaar en anderen zorgen. Moet je als bedrijf gaan voor de opdracht die het meeste geld oplevert, of voor de opdracht die minder geld oplevert, maar waar de medewerkers veel gemotiveerder aan willen werken? Denk als ondernemers ook na over hoe je als organisatie in de wereld wilt staan, welke footprint je achter laten. 

Platinum Sponsors ———————————————————————————————-
Gemeente-Groningen-Partnerlogo-nieuwsbrief-JOP-en-NIA
Goud Sponsors ————————————————————————————————-
Zilver Sponsors ————————————————————————————————-
Netwerkpartners  ————————————————————————————————-