Partner Conversies.nl

Kennismaken met Conversies

Conversies.nl een online marketingbureau uit Groningen. Wij hoeven niet het grootste marketingbureau te worden, maar wel het beste. Daarom doen we niet alles omtrent online marketing, maar alleen wat we echt leuk vinden: conversies verhogen.

Wie ben je?

Mijn naam is Bouke Majoor, 6 jaar geleden gestart met Conversies.nl. Het is prachtig om met een ondernemer aan tafel te zitten en te laten zien dat door ons werk, de ondernemer zijn/haar bedrijf ziet groeien. Wij zorgen ervoor dat wij de klant de beste maken in zijn/haar branche. Wij werken daarom ook niet met concurrenten van onze klanten, maar met één klant per branche. Transparantie vinden wij ontzettend belangrijk en wij kijken dan ook graag samen met de klant hoe wij kunnen zorgen voor de beste online positionering. Dit blijft elke keer geweldig om te doen!

Tips?

Online marketing is een specialisme, niet iedereen kan zomaar goede online marketing campagnes uitvoeren. Als premier Google Partner zijn wij altijd als eerst op de hoogte van de updates die Google uitrolt. Stuur me gerust een bericht, dan zorg ik dat je inzicht krijgt in de huidige kwaliteit van je online marketingcampagnes.

Doe mee met de JOP en laat de hele wereld weten dat je genomineerd bent, gratis zichtbaarheid kan je alleen maar extra werk opleveren.

Waarom partner van de Jonge ondernemersprijs?

Zelf heb ik in 2018 meegedaan met de JOP. Als finalist heb ik zeer veel leuke mensen ontmoet en door de extra zichtbaarheid leuke klanten mogen verwelkomen. We sponsoren de JOP omdat het initiatief onszelf veel gebracht heeft en wij ons daar betrokken bij voelen. De extra zichtbaarheid die dit oplevert is natuurlijk mooi meegenomen.

Platinum Sponsors ———————————————————————————————-
Gemeente-Groningen-Partnerlogo-nieuwsbrief-JOP-en-NIA
Goud Sponsors ————————————————————————————————-
Zilver Sponsors ————————————————————————————————-
Netwerkpartners  ————————————————————————————————-