Partner Afier

Kennismaken Afier Accountants en advieskantoor

Afier is een accountants-, IT-audit en advieskantoor dat het graag anders doet dan de andere kantoren, we gaan voor sociaal en duurzaam ondernemerschap. We zijn mensgericht en hebben de intrinsieke motivatie om een positieve impact te maken. Ons motto is dan ook ‘Mensen voor cijfers’.

Het is onze missie om vanuit een kritische en mensgerichte samenwerking voor onze klanten te komen tot financiële en fiscale stabiliteit, betrouwbare automatisering en het realiseren van een breed rendement.

Wie ben je?

Ik ben Erik-Jan Kreuze, in het dagelijks leven accountant, adviseur en aandeelhouder en één van de oprichters van Afier in Tynaarlo. Actief in het MKB en non-profit in het gehele Noorden. Getrouwd en vader van vier kinderen. Naast registeraccountant en IT-auditor zit ik in enkele besturen, ben ik docent, voetbalverslaggever, gastheer in de kerk, blogschrijver en ben ik actief in de lokale sport en de lokale politiek. Ik ben gericht op samenwerking, duurzaamheid en innovatie en ik sta bekend om mijn enthousiasme, dat ik graag aan anderen overbreng.

Tips?

Het is tijd voor nieuwe economie, voor de betekeniseconomie. Dat geldt natuurlijk al lang voor veel kandidaten, maar ook voor de rest van de ondernemers. JOP-finalisten kunnen een voortrekkersrol pakken en de rest voorgaan. Zie bijvoorbeeld de groei van sociale ondernemingen in Nederland: Geld verdienen met goed doen: sociale ondernemingen groeien (nos.nl)

Waarom partner Jonge ondernemersprijs?

In 2005 won Afier de Jonge Ondernemersprijs voor het Noorden, we waren destijds met 7 mensen. Inmiddels zijn wij gegroeid tot een club van ruim 70 mensen. De JOP heeft ons veel gebracht en stimuleert ondernemerschap in de regio. Dat ondersteunen we natuurlijk van harte!

Platinum Sponsors ———————————————————————————————-
Gemeente-Groningen-Partnerlogo-nieuwsbrief-JOP-en-NIA
Goud Sponsors ————————————————————————————————-
Zilver Sponsors ————————————————————————————————-
Netwerkpartners  ————————————————————————————————-