Max Wortmann – Winnaar JOP 2021

GRONINGEN – Ondernemer Max Wortmann van Wortmann Milieutechniek heeft de Jonge Ondernemersprijs 2021 gewonnen. Dit is gisteren bekend gemaakt tijdens de finaleshow in DOT in Groningen.

Elk jaar strijden jonge ondernemers uit Friesland, Groningen en Drenthe voor de felbegeerde award. Aan de award hangen extra prijzen, zoals een exclusieve masterclass ter waarde van € 4.000,-, een adviestraject van Flinc, een lidmaatschap van JNO, een advertentiepagina in NoordZ, een goodiebag van Easytoys en natuurlijk eeuwige roem. Naast de winnaar van dit jaar maakten Bas Krijgsman van Let’s Get Digital (Groningen) en Jorn Hofman van VAN-Jorn (Groningen) kans op de titel.

De jury, bestaande uit zakelijke professionals, heeft de winnaar geselecteerd op basis van de videopitch, SharkTank, scans Deloitte en bedrijfsbezoeken.


“Max Wortmann heeft een aantal grote stappen gezet. Hij zet op dit moment een geweldige nieuwbouw neer. We hebben een organisatie gezien, die aan alle thema’s waarop wij beoordelen, ontzettend goed scoort, maar zeker op het gebied van de Jonge Ondernemer vonden wij Max er bovenuit stijgen! Een uitspraak die mij bijbleef van Max was: ‘Sommige mensen snappen het niet, de perscontainers die hier binnenkomen revitaliseren we en alleen maar met een beetje liefde voor een afvalbak kom je een heel eind!” Aldus Jan-Harmen Akkerman, jurylid van de JOP.


Onderdeel van het JOP traject is je bedrijf presenteren door middel van een video pitch.

Bekijk hier de pitch van winnaar Max Wortmann van Wortmann Milieutechniek: https://youtu.be/mX6ojth33zk

Heb jij de finaleshow gemist? Dan kan je via onze livestream het terugkijken!
https://youtu.be/tUH6y2Q1CF8

 

Platinum Sponsors ———————————————————————————————-
Gemeente-Groningen-Partnerlogo-nieuwsbrief-JOP-en-NIA
Goud Sponsors ————————————————————————————————-
Zilver Sponsors ————————————————————————————————-
Netwerkpartners  ————————————————————————————————-