Jurylid Theo Vrieswijk

Jurylid: Theo Vrieswijk

MKB Accountant / Adviseur voor snelgroeiende ondernemers

Deloitte is ook dit jaar weer sponsor van dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden. Als MKB Accountant / Adviseur voor startup’s en scaleup’s kom ik veel bij snelgroeiende bedrijven over de vloer. Veel van deze bedrijven zijn op zoek naar financiering en druk met het managen van de groei. Het zoeken naar het juiste business model, slim gebruik maken van fiscale mogelijkheden en subsidies en het inrichten van de organisatie en processen en vinden van financieringsmogelijkheden zijn zaken waar ik ondernemers dagelijks bij begeleid. Bij Deloitte ben ik voor Noord- Nederland aanspreekpunt voor het Deloitte Technology Fast50 programma, een wereldwijde verkiezing van de snelst groeiende technology bedrijven.

Noord-Nederland profileert zich nadrukkelijk als broedplaats voor jonge succesvolle ondernemingen en innovaties. Ik ben daar trots op en wil daar graag aan bijdragen. Wij mogen trots zijn op wat er hier gebeurt en mogen dat uitdragen. Daarvoor leent de Jong Ondernemersprijs zich uitstekend.

Een vast en niet onbelangrijk onderdeel voor de jury is de financiële scan. Hierin kijken we vanuit de huidige situatie naar de doelstellingen voor de komende jaren. Ik ben met name nieuwsgierig welke stappen de ondernemer concreet wil gaan maken de komende jaren om de gestelde doelstellingen te realiseren.

 

“Ik ben met name nieuwsgierig welke stappen de ondernemer concreet wil gaan maken de komende jaren om de gestelde doelstellingen te realiseren.”

– Theo Vrieswijk, Jurylid JOP

Jelmer Spijksma

Or-Quest

Jeanine Grevink

Entrepeneur

Jan-Harmen Akkerman

TanQyou

Aziz Al-Harazi

Payt

Theo Vrieswijk

Deloitte
Platinum Sponsors ———————————————————————————————-
Gemeente-Groningen-Partnerlogo-nieuwsbrief-JOP-en-NIA
Goud Sponsors ————————————————————————————————-
Zilver Sponsors ————————————————————————————————-
Netwerkpartners  ————————————————————————————————-