Jurylid Joep Hoveling

Joep Hoveling Jonge Ondernemersprijs

Jurylid: Joep Hoveling

Projectleider SNN

Het SNN faciliteert en stimuleert partijen in Noord-Nederland om hun innovatieve en duurzame ambities te realiseren. Jong innovatief ondernemerschap in het bijzonder, stimuleren we via de uitreiking van de Noordelijke Innovatie award. Vanuit mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de opzet, voorlichting en uitvoering van diverse grotere subsidie-instrumenten voor ondernemers. Samen met mijn team en de onafhankelijke Deskundigencommissie beoordelen we projectaanvragen. Daarnaast begeleiden (en controleren) we de projecten die subsidie hebben ontvangen gedurende de projectperiode.

Uit mijn opleidingen (MER en internationale economie) blijkt mijn brede interesse voor economie en (inter-)nationale ontwikkelingen. In mijn huidige en voorgaande functies heb ik veel met innovatieve plannen en projecten van ondernemers te maken. Zij inspireren en enthousiasmeren mij in grote mate en ik probeer daar vanuit mijn rol advies en ondersteuning aan te geven.

Vanuit mijn achtergrond let ik bij de beoordeling van de kandidaten vooral op de innovatie-ambities van de kandidaten en de innovatiekracht van hun onderneming.

Op zoek naar ondersteuning om uw innovatieambities versneld te realiseren? Kijk op de vernieuwde website van SNN en op 123subsidie.nl of neem contact met mij op hoveling@snn.eu.

“Vanuit mijn achtergrond let ik bij de beoordeling van de kandidaten vooral op de innovatie-ambities van de kandidaten en de innovatiekracht van hun onderneming.”

– Joep Hoveling, Jurylid JOP & NIA

Reimer te Velde

Effectus-HR

Harm Post

Airport Eelde

Jelmer Spijksma

Or-Quest

Joep Hoveling

SNN

Joost Klein

VrijdagOnline

Theo Vrieswijk

Deloitte