Jurylid Jan-Harmen Akkerman

Jurylid: Jan-Harmen Akkerman

Grondlegger van TanQyou is Jan-Harmen Akkerman, een digital native puur sang. 18 jaar geleden startte hij internetbureau ICIT, dat inmiddels is uitgegroeid tot een full service digital agency. De mede door hem in 2005 opgestarte website Elektrokoopjes.nl, een online aanbieder van huishoudelijke consumentenelektronica, werd in 2011 verkocht aan de Harense Smit.

2011 was ook het jaar dat Jan Harmen een geheel andere en extra koers inzette en het concept van TanQyou vorm gaf. Door de aankoop van een perceel met tankstation vergunning en de overtuiging niet het zoveelste onbemande tankstation te willen bouwen, ontstond het idee om klanten op een onbemand tankstation weer het gevoel van herkenning te geven. Een warm welkom door de inzet van moderne technologische middelen.

Met de bouw van het eerste station in 2015 werd het fundament gelegd voor TanQyou en de start gemaakt met het platform. In de afgelopen drie jaar is dit gegroeid tot het meest omvangrijke loyaliteitssysteem in de petrolbranche en is TanQyou inmiddels actief met ruim twintig eigen tankstations. Een aantal dat snel groeit.

De combinatie van bevlogenheid, strategisch- en commercieel inzicht zorgen er voor dat Jan Harmen dagelijks een jong en enthousiast team enthousiasmeert dat bouwt aan het grootste mobiliteitsplatform van Nederland. Hij is dan ook de personificatie van de TanQyou-slogan; Driven by a smile.

Het winnen van de JOP in 2018 is een kroon op het werk van TanQyou. Als jurylid zal hij gezien zijn achtergrond met name letten op de inzet van innovatie en digitale technieken.

“Als jurylid van de JOP let ik vooral op de inzet van innovatie en digitale technieken.”

– Jan-Harmen Akkerman, Jurylid JOP

Jan-Harmen Akkerman

Juryvoorzitter & CEO TanQyou ea

Theo Vrieswijk

Accountant-adviseur MKB - Deloitte Tech Fast50

Manja de Wilde-Sijbring

Business Banker Mobility & Manufacturing bij ABN AMRO Bank

Max Wortmann

Directeur bij Wortmann Milieutechniek BV

Marieke de Boer

CEO IMPACD boats (winnaar JOP 2022)
Platinum Sponsors ———————————————————————————————-
Gemeente-Groningen-Partnerlogo-nieuwsbrief-JOP-en-NIA
Goud Sponsors ————————————————————————————————-
Zilver Sponsors ————————————————————————————————-
Netwerkpartners  ————————————————————————————————-