Noordelijke Innovatie Award

Winnaar NIA 2017

Justin van Vliet (Friesland Boeit)

“Het is ontzettend gaaf om aan zoiets mee te doen. Als je dan ook nog eens wint, is dat echt de kers op de taart”

Noordelijke Innovatie Award

Ben jij een innovatieve ondernemer in Drenthe, Fryslân of Groningen? Ben jij continu aan het vernieuwen binnen jouw bedrijf? Of heb je een fantastisch innovatief idee dat bijdraagt aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen in Noord-Nederland? Meld je dan aan voor de JOP en daarmee ook voor de Noordelijke Innovatie award, powered by SNN!

De winnaar krijgt een innovatie arrangement. Samen met onze partners helpen we jou een jaar lang om je innovatieve ideeën verder te brengen. We zetten onze middelen, kennis en netwerken voor je in. Kijk daarnaast op www.snn.nl welke subsidie van het SNN jou kan helpen je innovatie verder te brengen.

Uit alle inzendingen voor de JOP, selecteert een onafhankelijke commissie, bestaande uit personen uit het bedrijfsleven en onderwijsveld, de winnaar voor de Noordelijke Innovatie award.

Subsidies voor innovatie

Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) heeft de komende jaren subsidie beschikbaar voor innovatie. Tot en met 2020 komt via meerdere subsidie-instrumenten circa € 200 miljoen beschikbaar vanuit Brussel, de drie provincies en de gemeenten Groningen, Leeuwarden, Assen en Emmen om innovatie in het MKB aan te jagen.

De verschillende subsidie-instrumenten komen jaarlijks terug. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je daarop inspelen bij de ontwikkeling van je innovatieve ideeën.

Waarom innoveren?

We staan in Noord-Nederland de komende jaren met z’n allen voor een aantal maatschappelijke uitdagingen op het gebied van water, energie, voedsel en gezondheid, die vragen om innovatieve oplossingen. Het MKB, de motor van de Noord-Nederlandse economie, speelt hierbij een grote rol. En de subsidies van het SNN kunnen bijdragen aan een innovatieve, duurzame economische ontwikkeling van onze regio.

Meer informatie ›

Kijk voor een overzicht van alle innovatie subsidies en extra achterliggende informatie op www.snn.nl

Platinum Sponsors ———————————————————————————————-
Gemeente-Groningen-Partnerlogo-nieuwsbrief-JOP-en-NIA
Goud Sponsors ————————————————————————————————-
Zilver Sponsors ————————————————————————————————-
Netwerkpartners  ————————————————————————————————-