Corona en de JOP

GRONINGEN – Tot nu toe is 2020 een bewogen jaar, maar gelukkig hebben wij positief nieuws. JOP gaat dit jaar door! Met volle vertrouwen van onze sponsoren en partners kijken wij met een optimistische blik naar de toekomst. 

 

COVID-19

Het bestuur houdt de ontwikkelingen omtrent COVID-19 nauwlettend in de gaten. Gezien de versoepelde maatregelen zien wij de mogelijkheid om JOP dit jaar door te zetten. 

Wat speelt er nu?

We zijn op dit moment druk bezig met de social mediacampagnes en dus de werving van nieuwe kandidaten. Daarover kunnen we nu al concluderen dat de interesse groots is! Op dit moment hebben we een record van aantal inschrijvingen. Iedereen dank voor het vertrouwen! 

 

Hoe gaat JOP 2020 er uit zien?

De concrete invulling van JOP 2020 is nog niet bekend en mede afhankelijk van de ontwikkelingen rondom COVID-19 dit jaar. Maar wij houden jou hierover op de hoogte!

 

Onze formule

Eeuwige roem + waardevolle prijzen + je bedrijf in de spotlights (juist nu!) = extra succes als ondernemer. Ontdek alle kansen die de JOP jouw bedrijf en ondernemerschap biedt bij deelname.  

 

Meld je hier snel aan, dit kan nog tot 1 september 2020!

 

 

Platinum Sponsors ———————————————————————————————-
Gemeente-Groningen-Partnerlogo-nieuwsbrief-JOP-en-NIA
Goud Sponsors ————————————————————————————————-
Zilver Sponsors ————————————————————————————————-
Netwerkpartners  ————————————————————————————————-