BESTUURSlid Janneke Hoitinga

Bestuurslid: Janneke Hoitinga

Medprevent (Directeur)
Janneke Hoitinga is directeur bij Medprevent, een gecertificeerde arbodienst, daarnaast als advocaat gezondheidsrecht en ondernemingsrecht verbonden aan De Haan advocaten en notarissen en lid van de raad van toezicht van Zorggroep Drenthe.

De Jonge Ondernemersprijs biedt een platform voor jong ondernemerschap, specifiek in het Noorden. Als geboren en getogen Noorderling vind ik het ontzettend mooi dat wij specifiek binnen deze regio een platform voor jonge ondernemers bieden; de uitdagingen zijn hier soms toch net anders als in de rest van het land. Daarnaast heb ik bewondering voor jonge ondernemers; het vergt creativiteit, lef en doorzettingsvermogen om een onderneming op te bouwen. De Jonge Ondernemersprijs wil de jonge ondernemer in het middelpunt zetten en daarnaast een netwerk aan deelnemers, oud- deelnemers, sponsoren en deskundigen binnen jury en scanteam bieden, zodat we van elkaar kunnen leren en elkaar verder kunnen helpen. Voor mij staat de Jonge Ondernemersprijs naast een stuk maatschappelijke betrokkenheid, vooral ook voor het leren van anderen en het zien van de ontwikkelingen binnen de Noord-Nederlandse markt; jonge ondernemers hebben de toekomst! Ik hoop daaraan samen met alle andere betrokkenen bij de JOP een bijdrage te mogen leveren.

“Ik heb bewondering voor jonge ondernemers; het vergt creativiteit, lef en doorzettingsvermogen om een onderneming op te bouwen.”

– Janneke Hoitinga, Bestuurslid JOP

Inge Jonker

Productie & Marketing

Bart D. Frans

Transparant Accountancy

Peter de Graaf

FreshTV Videomarketing

Eva Hoebe

NDC Mediagroep

Peter Norg

Rabobank

Jan-Willem de Vries

Yelgo