Bestuurslid Peter de Graaf

Bestuurslid: Wouter Iwema

CFO EQOM GROUP

Mijn naam is Wouter Iwema, 39 jaar en woonachtig in Groningen samen met m’n vriendin en 2 kinderen. Leuk vind ik het om te wielrennen met vrienden, voetbal te kijken en een biertje te drinken op een mooi zonnig terras. Na een uitdagende periode bij Shimano ben ik in Oktober 2018 begonnen bij EDC Retail B.V. in Veendam en mijn eerste taak was om de Finance afdeling robuuster te maken. Inmiddels ben ik CFO van de EQOM Group en ben ik verantwoordelijk voor de financiële structuur van alle business units binnen de groep. Ik krijg energie van een ambitieuze groep mensen die een gezamenlijk doel heeft, naar de toekomst kijkt en echte winners zijn.

Hoe zou jij je EasyToys in twee zinnen beschrijven?

Easytoys is het grootste en bekendste merk van EDC Retail B.V. en maakt onderdeel uit van de EQOM Group. We halen een complete productcategorie uit de taboesfeer en zien de markt van sexual wellness steeds algemener geaccepteerd worden. De spirit binnen het team is uniek, dynamisch en het is een enerverende journey om onderdeel uit te mogen maken van deze creatieve groep.

Wat heeft jou aangezet om onze stichting te sponsoren?

Een post van Rens Nijdam van REIN advocaten op LinkedIn heeft mij getriggerd. We willen een breed publiek bereiken en Easytoys altijd op een positieve manier in het nieuws brengen. Wij vinden de JOP een mooi platform om onze business te promoten, maar ook om jonge ondernemers te stimuleren om een stabiel toekomst bestendig bedrijf neer te zetten. EasyToys is ook opgericht vanaf de zolderkamer van onze CEO, dus wij weten als geen ander voor welke uitdagingen je komt te staan als start-up bedrijf. Een steuntje in de rug kan dan precies zijn wat je als beginnende ondernemer nodig hebt.

Heb je tips of advies voor de kandidaten van Jonge Ondernemersprijs?

Wees creatief, zorg voor een goede organisatiestructuur en creëer een uitdagende werkomgeving. Laat je niet van de wijs brengen door anderen, volg je eigen gevoel. Maar wees wel realistisch en jaag je droom achterna.

 

“Leer jouw klanten en je doelgroep kennen en weet wat ze nodig hebben, zodat jij ze dat kunt bieden. Ga voor de full package om de experience als ondernemer compleet te maken.”

– Wouter Iwema, Bestuurslid JOP

Jan-Willem de Vries

Yelgo

Eva Hoebe

Rens Nijdam

Advocaat Rein advocaten

Wouter Iwema

CFO EQOM Group

Bart D. Frans

Transparant Accountancy

Inge Jonker

Productie & Marketing

Peter de Graaf

Entrepeneur - Phil & Flo

Platinum Sponsors ———————————————————————————————-
Gemeente-Groningen-Partnerlogo-nieuwsbrief-JOP-en-NIA
Goud Sponsors ————————————————————————————————-
Zilver Sponsors ————————————————————————————————-
Netwerkpartners  ————————————————————————————————-