BESTUURSLID PETER DE GRAAF

Peter de Graaf FreshTV videomarketing

Bestuurslid: Peter de Graaf

FreshTV Videomarketing (Bestuurslid)

Peter de Graaf, naast bestuurslid van de jonge ondernemersprijs van het Noorden, founder van FreshTV videomarketing. Een bureau gespecialiseerd in de productie van video en animatiefilms met een helder marketingdoel.

Ik heb veel plezier in mijn functie als bestuurslid van de JOP. Ik doe dit nu een aantal jaar en de kandidaten, partners en sponsors van deze prijs bij elkaar geven mij ontzettend veel energie. Het is echt heel gaaf om bij alle bedrijven die zich aanmelden zo’n positieve groei vibe te ervaren. Allemaal vol passie en trots op hun organisatie. Mijn rol binnen het bestuur is het bedenken en faciliteren van alle uitdagingen die we tjidens de JOP organiseren. Zo ben ik bijzonder trots op de bustour die we hebben bedacht en waarin we echt zien dat de halve finalisten zo fanatiek meedoen met alle games en uitdagingen die we ze bieden, de synergie onderling die ontstaat is fantastisch.

“Het Noorden biedt ontzettend veel kansen, kruip uit je schulp en meld je aan voor de volgende Jonge Ondernemers Prijs!”

– Peter de Graaf, Bestuurslid JOP

Peter Norg

Rabobank

Eva Hoebe

NDC Mediagroep

BART D. FRANS

Transparant Accountancy

Janneke Hoitinga

Medprevent & De Haan Advocaten

Jan-Willem de Vries

Yelgo

Inge Jonker

Productie & Marketing