Acht halve finalisten!

Het record aantal aanmeldingen heeft het jurypanel flink aan het werk gezet. Na flink wikken en wegen zijn zij tot de volgende acht fantastische halve finalisten voor de Jonge Ondernemersprijs en Noordelijke Innovatie Award gekomen:

1. Bouke Majoor (Conversies.nl)

2. Eva van Leeuwen (YFK Marketing)

3. Jan-Harmen Akkerman (TanQyou Holding BV)

4. Ramon Zeilstra (De Kisten Koning)

5. Gijs Kingma (Grenzelooswerk B.V.)

6. Evelien Bouma (De Goede Gastvrouw)

7. Marro Mijnans (Envitron)

8. Jan Brolsma (Elfskot SCM B.V.)

(volgorde van namen is random)

Alle acht halve finalisten gaan hun ondernemersverhaal pitchen op video. Op vrijdag 8 juni vertrekken zij vervolgens samen op de bekende bustour. Eén dag vol verrassingen, volledig in het teken van jong en innovatief ondernemerschap door de drie Noordelijke provinciën. Deze dag wordt in stijl afgesloten in de Shark Tank. Hier komt elke halve finalist het zeskoppige jurypanel onder ogen. Het uitgekozen moment voor een kennismaking, korte pitch en de nodige kritische vragen.

Ondernemers van harte gefeliciteerd en heel veel succes in de volgende ronde. Ondernemend Noord-Nederland is benieuwd wie de finale haalt en aan de haal gaat met de titel Jonge Ondernemer van 2018 en wie de Noordelijke Innovatie Award wint!

Namens het bestuur, jurypanel en alle partners danken wij alle overige deelnemers voor de inspanning om in aanmerking te komen voor de prestigieuze titels. De jury had te dealen met uitstekende aanmeldingen en moest daardoor moeilijke keuzes maken. Wij wensen jullie veel succes in jullie (jonge) ondernemerscarrière!

Platinum Sponsors ———————————————————————————————-
Gemeente-Groningen-Partnerlogo-nieuwsbrief-JOP-en-NIA
Goud Sponsors ————————————————————————————————-
Zilver Sponsors ————————————————————————————————-
Netwerkpartners  ————————————————————————————————-