Wat zijn de te verdelen prijzen?

Behalve eeuwige roem maak je kans op serieuze prijzen. Als JOP winnaar word je uitgenodigd om aan een exclusieve masterclass agile management deel te nemen via business universiteit Nijenrode. Want dat je nu succesvol bent is mooi, maar wij willen je helpen om niet alleen vandaag, maar ook morgen het verschil te maken. Dat houdt in dat je constant bezig bent met het laten aansluiten van jouw onderneming op de vraag vanuit de markt. En juist dat laatste is vandaag de dag meer dan ooit dynamisch. Dat vraagt dus niet alleen om een ondernemer die in staat is om hierop te anticiperen, maar ook om een organisatie die zodanig ingericht is.


Adverteertegoed

Daarnaast winnen de finalisten adverteertegoed binnen NoordZ, het B2B-platform van NDC mediagroep. Dit helpt de finalisten om zijn onderneming in heel Noord-Nederland onder de aandacht te brengen van de doelgroep.

Waarom innoveren?

De meest innovatieve deelnemer wint de Noordelijke Innovatie Award, powered bij SNN. De winnaar krijgt een innovatie arrangement beschikbaar gesteld door SNN. Samen met hun partners helpt SNN de winnaar een jaar lang om bestaande innovatieve ideeën verder te brengen. Hiervoor worden alle beschikbare kennis, middelen en netwerken van en verbonden aan SNN ingeschakeld.

Jonge Ondernemersprijs en Noordelijke Innovatie Award