Aanmeldingsformulier

Aanmelden JOP finale 2017

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden voor de grote finale

Op donderdag 19 oktober 2017 wordt tijdens Trendship (dit jaar in MartiniPlaza, Groningen) tijdens de spannende finale bekend gemaakt wie de winnaar/winnares wordt van de Jonge Ondernemersprijs (JOP) en wie ervandoor gaat met de Noordelijke Innovatie Award (NIA).  We nodigen je graag uit om bij de spectaculaire finale aanwezig te zijn.

De afgelopen maanden hebben zes jonge ondernemers een intensief traject doorlopen en zijn ze de strijd aangegaan om uit te maken wie de beste ondernemer is en wie de meest innovatieve. 

Inmiddels zijn de drie finalisten voor de Jonge Ondernemersprijs gekozen door de jury. Zij maken, samen samen met Justin van Vliet (Friesland Boeit), alle vier óók nog kans op de Noordelijke Innovatie Award. Tijdens het finale-programma op donderdag 19 oktober van 16:00 tot 17:00 uur maakt de jury  bekend wie zich het komende jaar dé Jonge Ondernemer van het Noorden mag noemen. Ook wordt dan een ondernemer beloond voor zijn/haar innovatieve vermogen.

Deze spectaculaire uitreiking mag je natuurlijk niet missen. Wil jij dit feest van jong ondernemerschap met ons meevieren? Aanmelden kan eenvoudig via dit formulier!